Toneelkijkers

Een variant van de verrekijker voor binnengebruik is een toneelkijker

Dit soort kijkers hebben normaal gesproken een vergrotingsfactor van 3x. Een groot voordeel hiervan is dat details (gezichtsuitdrukkingen van de acteurs) beter zichtbaar zijn, terwijlj het overzicht van de voorstelling toch behouden blijft. Bij een gewone verrekijker is een vergroting van 3x echter aan de lage kant. Een conventionele verrekijker heeft namelijk een vergroting van 8 tot 12x.

In het assortiment van Eschenbach is echter ook een zogenaamde combi-variant leverbaar: de Viva kijker met een vergrotingsfactor van 6x. Daarmee is dit een goed alternatief, immers deze is zowel in het theater als bij grotere (outdoor)events zeer functioneel.

Eschenbach heeft moderne en klassieke varianten van toneelkijkers in het leveringsprogramma. de klassieke variant wordt ook wel eens een opera verrekijker genoemd.

Tenslotte leveren wij nog een aparte categorie kijkertjes: de monoculaire kijkers. Vanwege een vergroting van 4 tot 8x en hun compacte uitvoering zijn dit type toneelkijkers ook gemakkelijk mee te nemen naar een grote voorstelling.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »