Bestellen bij Optiekwereld staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken.

 
Bankoverschrijving
 
Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het in behandeling nemen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Wij hebben onze incasso uitbesteed aan Mollie Payment Services.

iDEAL
 
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
 
Creditcard
 
Wij bieden ook de mogelijkheid om met Mastercard of Visa te betalen.
 
Bancontact / Mister Cash
 
Voor onze Belgische klanten is ook Bancontact / Mister cash als betaalmethode beschikbaar.
 
Achteraf betalen (via Billink)
 
U kunt bij ons een bestelling plaatsen die u pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de afrekenpagina kiest u dan voor de betaalmogelijkheid 'Achteraf betalen'. (+€ 1,25 per transactie)

Voor achteraf betalen hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink om te controleren of uw aanvraag voor achteraf betalen wordt geaccepteerd. Zodra uw aanvraag geaccepteerd is, nemen wij uw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan u verzenden volgens de aangegeven levertijden.

U ontvangt van Billink een factuur en een acceptgiro. De factuur dient u binnen twee weken na ontvangst van uw bestelling aan onze betaalpartner Billink te voldoen.


Verzendkosten

De verzendkosten naar alle adressen binnen Nederland bedragen € 4,95.
Verzendkosten buitenland: € 12,50

Onze bankgegevens:
Rabobank 1532.25.181 t.n.v. optiekwereld te Maastricht
IBAN NL19 RABO 0153 2251 81
BIC RABONL2U

Copyright 2020 Optiekwereld - Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »