Even voorstellen....van Optimaal Roel Vossen naar Optiekwereld.nl

Deze webwinkel is voortgekomen uit een traditionele optiekzaak (Optimaal Roel Vossen) in het hartje van Wyck in Maastricht. Een verbouwing van ons bedrijf in 2000 leerde dat er geen plaats meer was voor onze loepen en leesglazen collectie. Aangezien we destijds wel nog over een aanzienlijke collectie van deze artikelen beschikten, besloten we deze via het internet te verkopen: de start van optiekwereld.nl was een feit! Na uitvoerig beraad hebben wij ons bedrijf eind 2007 omgevormd in een volwaardige internetwinkel.
Eind november 2011 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie: een woning met een aangebouwde bedrijfsruimte. Een van de voordelen: geen parkeer- en bereikbaarheidsproblemen meer.....
Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring als optiekadviseurs. Neem gerust contact met ons op indien u specifieke vragen heeft over de aangeboden produkten op deze site.
 
Roel Vossen AudioVisuals V.O.F.
Handelend onder de naam optiekwereld.nl

Vestigingsadres:
Lage Kanaaldijk 46-C
6212 AH Maastricht

Telefoonnummer: 043-3252149

Bereikbaarheid:
Van maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur

KvK-nummer: 14626270
Btw-nummer: NL009309809B01
 
Ons email-adres is [email protected]
 
Thuiswinkel.org
 
Wij zijn sinds 2006 aangesloten bij de landelijke organisatie voor webwinkels thuiswinkel.org en hebben afgelopen jaar het certificeringsproces sukselvol doorlopen. Klik voor het certificaat op het onderstaande logo van thuiswinkelwaarborg.
Thuiswinkel waarborg certificaat
Copyright 2020 Optiekwereld - Powered by Lightspeed
Cash iDEAL Bank transfer MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »