LowVision leeslampen

Leeslampen voor slechtzienden

Een van de belangrijkste oplossingen voor mensen met een laag gezichtsvermogen is een lamp met speciale verlichting. Meerdere onderzoeken naar mensen met een visuele beperking hebben aangetoond dat toepassing van speciale verlichting een significante verbetering van de kijkervaring kan opleveren.

De toepassing van verlichting in diverse kleurtemperaturen zorgt voor een comfortabele en ontspannen leeservaring. In sommige gevallen kan met een geoptimaliseerde verlichting, de vergroting van een in gebruik zijnde loep zelfs verminderd worden.

Lees meer

MULTILIGHT LED Floor - leeslamp

Een leeslamp met vloerstatief, voorzien van 72 krachtige energie efficiënte SMD-LED's. De schakelaar is geïntegreerd in de lampkop. Een zwanenhals staat garant voor een flexibele 3-dimensionale positionering van de verlichtingskop.

MULTILIGHT LED Table - leeslamp

Een leeslamp met tafelstatief, voorzien van 42 krachtige energie efficiënte SMD-LED's. De schakelaar is geïntegreerd in de lampkop.

MULTILIGHT LED Pocket- leeslamp

Een handige mobile inklapbare leeslamp, voorzien van 12 krachtige energie efficiënte SMD-LED's. De lamp schakelt automatisch in- en uit als de lichtkop wordt geopend dan wel gesloten. Past in iedere binnenzak en is verder uitgevoerd met een clip.

MULTILIGHT LED Akku - leeslamp

Een oplaadbare tafel leeslamp, voorzien van 48 krachtige energie efficiënte SMD-LED's. Het ontwerp vermindert reflecties en maakt het lezen gemakkelijker.

MULTILIGHT LED Mobil - leeslamp

Een compacte inklapbare tafel leeslamp, voorzien van 30 krachtige energie efficiënte SMD-LED's. De lamp schakelt automatisch in- en uit als de lichtkop wordt geopend dan wel gesloten.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »