Standlichtloepen

Standlichtloep kopen?

Er bestaan diverse verschillende typen standlichtloepen. De Eschenbach Scribolux bijvoorbeeld heeft de mogelijkheid om eronder iets te schrijven. Denk hierbij met name aan de handige functionaliteit bij het oplossen van kruiswoordpuzzels.

Een andere type standlichtloep is de "varioPLUS" serie. Deze kenmerkt zich door de vele verschiilende loepkoppen met vergrotingen variërend tussen 2,8 en 12,5x. Deze kunnen verwisseld worden waarbij slechts een batterijhandvat met LED-verlichting nodig is.

Toepassing voor een standlichtloep

Voor beide types geldt hetzelfde: een stabiele weergave van het beeld omdat ze op het leesvlak worden geplaatst. Denk hierbij aan mensen met de ziekte van Parkinson of het ouderdomsgerelateerde trillen van de handen.

 

Lees meer

Modular LED standlichtloep

Deze standloep is voorzien van een 3-voudige SMD multichip LED-verlichting. Leverbaar in 3 lichtkleuren (warm-wit/neutraal/koud-wit) . De verwisselbare lenskop is in diverse sterktes leverbaar.

Verwisselbare lenskop Modular

Eenvoudig uitwisselbare open lenskoppen met asferische kunststof lenzen. Deze zijn beschikbaar in verschillende vergrotingsfactoren. De lenskoppen passen zowel op de Modular LED als de Modular TS standloepen van Schweizer.

TWIN-Lux LED standlichtloep

Een standlichtloep met 3 SMD LED's in 3 lichtkleuren leverbaar. Met een lensoppervlak van 100x75mm en een vergroting van 4,4x levert deze 's werelds grootste gezichtsveld op bij deze vergroting.

ÖKOLUX plus

Standlichtloep voorzien van een multichip SMD LED verlichting. De asferische lens is uitgevoerd in een lichtgewicht kunststof materiaal.

ÖKOLUX plus - verwisselbare lenskop

Losse lenskop in diverse vergrotingen voor de Schweizer OKOLUX plus standlichtloepen. De asferische lens is uitgevoerd in een lichtgewicht kunststof materiaal.

Powerlux

De nieuwste generatie lichtloep. Ligt goed in de hand. Zeer eenvoudig, intuitief gebruik door een compacte ontwerpvorm. Gelijkmatige verlichting door toepassing van 2 SMD-LED's.
€108,00 €104,95

Scribolux standlichtloep

Eschenbach Scribolux standlichtloep, speciaal voor kruiswoordraadsels, Vergroting: 7,0dpt 2,8x, Afstand lens - drukvlak: 7,5cm
€146,00 €131,50

Visolux

Een topper in kijkcomfort. Met een 3-voudige vergroting, LED verlichting en een lensgrootte van 100x75mm is dit een compacte en ergonomisch vormgegeven loep.
€152,00 €139,00

menas LUX

Verlichte standloep met vaste vergroting
€144,00 €129,95

Stand-lichtloepen VarioPLUS

Eschenbach lenskop met een aplanatische lens. Deze kop functioneert als stand-lichtloep in combinatie met een apart leverbaar LED-batterijhandvat.
€56,50 €51,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »