Loeplampen op statief

Loeplamp Basic-Line

De Schweizer lichtloepen in deze serie onderscheiden zich met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Door de veelzijdige instelmogelijkheden zijn deze loepen zeer geschikt voor werk, kunst, knutselen, lezen, hobby's en vele andere "close-up" activitei

Loeplamp met LED-verlichting

Veelzijdige inzetbare loeplamp met geïntegreerde LED-verlichting. De loep heeft een vergroting van 2x en is ideaal voor werk, kunst, knutselen, lezen, hobby's en vele andere "close-up" activiteiten.

Loeplamp Tech-Line LED met tafelklem

Deze loeplamp bestaat uit een degelijke telescopische arm met geïntegreerde LED-verlichting. De schakelaar is gemonteerd op de lenskop. Deze loep is ideaal voor werk, kunst, knutselen, lezen, hobby's en vele andere "close-up" activiteiten.

VarioLED flex- statieflengte 350mm

Een loeplamp met een zwanenhals (350mm) en een 2-assige lensophanging voor een optimaal instellingsmogelijkheid. Omschakelbare segment naar ringverlichting (LED) . Vergroting 2,5x
€483,00 €435,00

VarioLED flex- statieflengte 600mm

Een loeplamp met een zwanenhals (600mm) en een 2-assige lens-ophanging voor een optimaal instellingsmogelijkheid. Omschakelbare segment naar ringverlichting (LED) . Vergroting 2,5x.
€527,00 €475,00

Loeplamp Tech-Line LED met tafelvoet

Veelzijdige inzetbare loeplamp met geïntegreerde LED-verlichting. De schakelaar is gemonteerd op de lenskop. Deze loep met een vergroting van 2x is ideaal voor werk, kunst, knutselen, lezen, hobby's en vele andere "close-up" activiteiten.

Omega 7 LED loeplamp

De Daylight loeplamp LED Omega 7 is een modern vormgegeven, ergonomische loeplamp met een grote lens van 17,5 cm. Met 60 krachtige daglicht leds (totaal 12 watt) wordt uw werk zeer goed verlicht.
€307,50 €272,50

Een loeplamp - ook bekend als lichtloep

Een loeplamp wordt vooral gebruikt door biologen, juweliers, filatelisten en horlogemakers om kleine details te kunnen zien. Loepen vormen ook vaak een belangrijk onderdeel van hulpmiddelen voor slechtziende mensen. Een loeplamp levert naast een comfortabele verlichting ook een zodanige vergroting waarbij het te bekijken oppervlak vrijwel zonder randvertekening wordt afgebeeld.

Een loeplamp is op meerdere manieren te positioneren. Mocht u gedurende langere tijd willen lezen, overweeg dan het gebruik van een loeplamp op een statief, een tafelloep, een vergrotingsbril of een beeldschermloep (digitale loep).

Uitgebreide Eschenbach collectie

Eschenbach biedt een breed scala van vergrotende gezichtshulpmiddelen aan. In het leveringsprogramma zitten verlichte en niet-verlichte handloepen met diverse lens ontwerpen - inclusief asferische, aplanatic, biconvex, en de hi-tech diffractieve lens. Er zijn ook opties beschikbaar lichtbronnen te overwegen bij het kiezen van een loep. Voor de loep met verlichting wordt er tegenwoordig naast de overbekende gloeilampen en TL-buizen steeds meer gebruik gemaakt van light emitting diodes (LED's) bij een loeplamp.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »