Handlichtloep ofwel een handzaam vergrootglas met verlichting

Eschenbach handlichtloepen met LED-verlichting

Een handlichtloep is een draagbaar vergrootglas met verlichting

Deze nieuwste generatie handlichtloepen zijn bijzonder geschikt voor het lezen van kleine letters thuis en onderweg. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het opzoeken van een telefoonnummer of het lezen van prijskaartjes in de supermarkt. Dit handige vergrootglas met verlichting is in meerdere vergrotingen leverbaar. De Mobilux handlichtloep is voorzien van een grote, gemakkelijk te bedienen lichtschakelaar. Daarnaast zijn er voor een betere contrastwerking 2 verschillende verlichtingskleuren bij de Mobilux-LED serie mogelijk. Deze zijn middels de meegeleverde filters in te stellen.

Mocht het lensoppervlak nu te klein zijn, kun je ook eens kijken naar een vergrootglas met lamp. Deze hebben wel een lagere vergrotingsfactor.

Productvideo (engelstalig)

Lees meer

Mobilux LED handlichtloepen

Een handlichtloep voorzien van LED-verlichting met een sterke vergroting. Zeer geschikt voor het bekijken van kleine details bij weinig omgevingslicht. Levering inclusief etui
€72,00 €64,95

OKOLUX plus mobil

Een draagbare loep welke voorzien is van een multi-chip SMD-LED. Deze heeft een hoge, constante lichtopbrengst. De loep is in diverse sterktes leverbaar.

ERGO-Lux MP

De Schweizer Ergo LUX mobil LED handloepen zijn uitgevoerd met asferische lenzen. De lensdiameter is afhankelijk van de sterkte. Dit type handloep is voorzien van een zuinige en heldere LED verlichting.

ERGO-Lux i mobil draadloos oplaadbaar

Een LED lichtloep welke middels inductie-techniek wordt opgeladen. Geen batterijen meer nodig. In vele vergrotingen leverbaar.

Mobilux Digital Touch HD (4x tot 12x)

Digitale handloep met een (traploos instelbare) electronische vergroting van 4x tot 12x. De beeldschermgrootte is 4,3", daarbij voorzien van touchscreen-techniek. Voorzien van PC aansluiting (voor live-weergave op een groot PC-screen)
€617,00 €575,00

Mobilux Economy

Zuinige zaklichtloep met NF gloeilamp
€39,95 €32,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »