Digitale loepen

Digitale loep van Eschenbach

Electronische optische hulpmiddelen van Eschenbach bieden weldoordachte oplossingen om het “normale” kijkcomfort te behouden. De digitale loepen zijn licht in gewicht, ergonomisch ontworpen en hebben naast een briljante beeldweergave een hoge functionaliteit voor intuïtieve bediening. Een kort overzicht:

Een digitale loep kopen van topkwaliteit? Kies voor de Visolux DIGITAL

Fenomenaal - tot in het kleinste detail

Met een 2 tot 22-voudige vergroting en een reflexvrij 7 of 12-inch scherm bieden deze Visolux digitale loepen het best denkbare kijkcomfort. Afhankelijk van het model bestrijkt deze maximaal twee krantenkolommen, zonder dat deze horizontaal op de tekst verschoven hoeft te worden en biedt - aangesloten op een televisie - dezelfde functionaliteit van een beeldschermleesapparaat.

De Mobilux Digital Touch HD

Een digitale leesloep in de premiumklasse

Voor onderweg en thuis: de innovatieve loep is gemakkelijk mee te nemen en biedt, aangesloten op een computer, de functionaliteit van een beeldschermleesapparaat. Het reflexvrije 4,3-inch grote display zorgt voor een ontspannen leesmogelijkheid. Het apparaat is middels een touch-screen te bedienen.

En tenslotte de Smartlux Digital

een elegante loep voor perfect zicht

Handzaam en mobiel. Met het 5-inch display zorgt deze electronische loep voor een perfecte weergave. Dankzij de verstelbare voet is deze loep zelfs bruikbaar bij schrijfwerkzaamheden.

 

Lees meer

Smartlux Digital

Een digitaal vergrootglas met een traploos in te stellen vergrotingsfactor van 1,7x tot 12x.
Beeldweergave op een reflectievrij LCD-scherm van 5". Voorzien van een LED-verlichting voor gebruik onder slechte lichtomstandigheden.
€525,00 €492,00

Mobilux Digital Touch HD (4x tot 12x)

Digitale handloep met een (traploos instelbare) electronische vergroting van 4x tot 12x. De beeldschermgrootte is 4,3", daarbij voorzien van touchscreen-techniek. Voorzien van PC aansluiting (voor live-weergave op een groot PC-screen)
€617,00 €575,00

visolux DIGITAL XL FHD

Met een 2 tot 22-voudige vergroting en een reflexvrij 12 inch display biedt deze visolux DIGITAL XL FHD het best denkbare comfort. Deze bestrijkt 2 krantenkolommen, zonder dat deze horizontaal op de tekst verschoven hoeft te worden.
€1.799,00

Visolux DIGITAL HD

Met een 2 tot 22-voudige vergroting en een reflexvrij 7 inch display biedt deze visolux DIGITAL XL FHD het best denkbare comfort. Deze biedt - aangesloten op een televisie - de functionaliteit van een beeldscherm leesapparaat.
€1.042,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »