Laatste nieuws

7 november 2017

Productvideo's

Bij enkele producten zijn nu productvideo's toegevoegd, waaronder de
Powerlux en de digitale loep Mobilux Touch HD. Hieronder ziet u bijvoorbeeld de productvideo van de Mobilux LED zaklichtloepen.

 

20 oktober 2017

Website vernieuwd

Het design van onze website is (na 2 weken) wederom veranderd.... Wij waren toch niet helemaal tevreden met de gebruikersvriendelijkheid van onze onlangs aangepaste website. Daarom zijn wij overgestapt naar een compleet nieuwe vormgeving met een prettig werkend menu. 

17 oktober 2017

Nu ook mogelijkheid om uw bestelling achteraf te betalen.

Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Billink BV in Rotterdam. Hierdoor kunnen wij onze klanten vanaf nu ook de mogelijkheid bieden om achteraf te betalen. Billink maakt gebruik van diverse controlesystemen om de kredietwaardigheid van onze klanten te controleren. Deze betaalmethode verschijnt automatisch bij de afrekenprocedure indien een eerste(!) check op basis van uw ingevoerde NAW-gegevens positief is. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. Deze termijn gaat uiteraard pas in na ontvangst van de bestelde artikelen.

08 oktober 2017

Weer een stukje veiliger.....

Wij hebben de webwinkel extra beveiligd met een SSL verbinding. Dit is te herkennen aan het slotje voorafgaande aan de URL beginnende met "https://".
Waar is dit voor nodig?
SSL
staat letterlijk voor Secure Sockets Layer hetgeen betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden. SSL certificaten maken gebruik van het https-protocol van de browser (via poort 443) wat de beveiligde verbinding tot stand brengt.

24 september 2017

Voor het 9e jaar.....Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd!!!

En we zijn alweer een jaar verder. Zoals ieder jaar worden alle Thuiswinkel-leden aan een strenge certificering onderworpen. Deze hebben wij voor de 9e keer succesvol doorlopen. Dus ook het komend jaar bent u verzekerd van een vertrouwde leverancier voor al uw optische producten: optiekwereld.nl

18 juli 2017

Aanpassing verzendkosten

Vanwege de alsmaar toenemende verzendkosten hebben wij deze aangepast. Voortaan wordt bij alle bestellingen een eenmalige bijdrage in de verzendkosten van € 4,95 berekend (voorheen €7,50). Voordeel is ook dat de bestellingen in Nederland sneller (via NL-post) worden afgeleverd. Dit levert 1-2 dagen tijdwinst op in vergelijking met onze vorige vervoerder

25 oktober 2016

Telefoonstoring bij Optiekwereld

Wij zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar op ons vaste nummer. Een en ander heeft te maken met de overstap naar een ander telecompakket van Ziggo. Dit kan wel enkele dagen duren. U kunt ons wel bereiken per mail. Excuses voor het ongemak!

14 oktober 2016

Dealerschap van Carl Zeiss

Carl Zeiss heeft onlangs besloten alle Europese dealercontracten te herzien. Helaas betekent dit voor ons dat wij onze jarenlange samenwerking (meer dan 25 jaar!) met Carl Zeiss gaan beëindigen. Onze huidige Carl Zeiss voorraad gaat daarom tegen spectaculaire kortingen de deur uit! Wees er snel bij, want op is dus ook echt OP!


2 april 2013
Nieuwe producten Eschenbach
Eschenbach heeft enkele nieuwe producten toegevoegd, waaronder Digitale Loepen. Deze zijn per direct via onze webshop leverbaar. Ook hebben wij een klassieker uit het Eschenbach programma toegevoegd: de "broekzak-versie" van de Eschenbach inklap-loepen.

21 oktober 2011
Optiekwereld gaat verhuizen

Binnen enkele weken gaan wij verhuizen naar een nieuw bedrijfspand. Ondanks de drukke voorbereidingen van deze bedrijfsverhuizing proberen wij er alles aan te doen om de levertijden van uw bestellingen niet te vertragen. Het internetadres blijft uiteraard hetzelfde: www.optiekwereld.nl

6 mei 2011
Nieuwe producten en prijsverlagingen

Eschenbach heeft haar nieuwe product- en prijslijst voor 2011 gepresenteerd. Wij zijn dan ook zeer verheugd u te kunnen mededelen dat de prijzen van de Eschenbach artikelen bijna allemaal 10% goedkoper zijn geworden. Deze prijsaanpassingen zijn inmiddels al doorgevoerd in onze webwinkel.
In de loop van de komende dagen zullen er een aantal nieuwe Eschenbach producten aan ons assortiment worden toegevoegd. Het kan daardoor voorkomen dat er nog geen afbeeldingen bij deze nieuwe producten zichtbaar zijn.


1 december 2010
Creditcard acceptatie

Vanaf vandaag is het mogelijk om ook te betalen met een creditcard (Mastercard/Visa). Dit betaalverkeer wordt in een uitstekend beveiligde omgeving door onze Payment Service Provider Buckaroo afgehandeld.

10 januari 2010
Optiekwereld stapt over naar een nieuwe webwinkel-engine

Het heeft enige tijd geduurd maar vanaf vandaag is het dan zo ver: wij maken gebruik van een vernieuwde webwinkel architectuur! Wij handelen reeds jaren  onder de naam optiekwereld.nl,
echter de webwinkel werd zeer slecht opgenomen in de zoekindex van Google. Dit had weer tot gevolg dat wij niet meer door klanten werden gevonden.
Een en ander heeft ons doen besluiten tot deze grote overstap.

Met het in gebruik nemen van onze nieuwe webwinkel zijn er diverse extra mogelijkheden toegevoegd, waarmee klanten hun orderstatus kunnen inzien, bestelhistorie kunnen opvragen en nog veel meer.
Daarnaast kunnen onze producten vanaf nu met een review/beoordeling worden voorzien.

17 november 2009

Optiekwereld heeft met succes de certificeringsprocedure van Thuiswinkel.org doorlopen

Vanaf vandaag zijn wij gecertificeerd door Thuiswinkel.org. Het Thuiswinkel certificaat biedt de consument onder andere de volgende zes zekerheden: weten met wie je zaken doet, veiligheid en privacy, extra bedenktijd van 14 dagen, veilig betalen, onafhankelijke klachtenbemiddeling en algemene voorwaarden die overeengekomen zijn met de Consumentenbond.

Laatste nieuws
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »