Verrekijker assortiment van Eschenbach leverbaar

Verrekijker assortiment van Eschenbach leverbaar

Onlangs hebben wij besloten om het verrekijker assortiment van Eschenbach in onze collectie op te nemen. Deze kijkers beschikken over dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de loepen en vergrootglazen van Eschenbach.

Wij hebben al langere tijd diverse toneelkijkers in ons leveringsprogramma. Eschenbach heeft echter meer op kijkergebied te bieden. De verrekijkers zijn onderverdeeld in diverse categorieën: van mini prismakijkers (voor onderweg) tot porro en dakkant verrekijkers voor de echte natuurliefhebbers.

Eschenbach staat garant voor de kwaliteit van deze producten en biedt in de regel 5 jaar fabrieksgarantie op deze producten. Er zijn echter uitzonderingen... diverse geselecteerde producten hebben 10 jaar fabrieksgarantie! Dat is nog niet alles: bij de top-klasse kijkers van Eschenbach krijg je niet alleen 10 jaar fabrieksgarantie, echter ook nog een PLUS garantie. Bij dit laatste worden binnen de eerste 2 jaar na aankoop ook nog eens de reparatie cq. vervangingskosten vergoedt bij breuk, inbraak of diefstal. (vraag naar de voorwaarden)

Uiteraard zijn deze voordelen alleen van toepassing bij de aankoop bij een officiële Eschenbach dealer, en laat Optiekwereld daar nu aan te voldoen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2020 Optiekwereld Powered by Lightspeed
Cash iDEAL Bank transfer MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »