Advies en informatie pagina's toegevoegd

  • Geplaatst op
  • Door Roel
  • 0
Advies en informatie pagina's toegevoegd

Optiekwereld presenteert iets nieuws: een uitgebreide advies en informatie sectie over alles wat je over loepen en leesglazen moet weten. Met behulp van deze informatie kun je een goed onderbouwde keuze maken.

Het advies is verdeeld in vier delen. Met behulp van foto's en een korte video is het effect van verschillende vergrotingen zichtbaar gemaakt. Verder wordt er iets dieper ingegaan op de verschillende lenstypes, ook wel lensontwerpen genoemd. Wat is het verschil tussen een biconvex en asferische lens?

Ook wordt ingegaan op het effect van kleurtemperatuur van de gebruikte verlichting bij leeslampen en lichtloepen. Moet je bij macula degeneratie nu rekening houden met koud- of warm wit licht?

Wij kunnen inmiddels meer dan 400 veschillende loepen en vergrootglazen leveren. Het is begrijpelijk dat je dan het overzicht een beetje kwijtraakt. Met behulp van het compacte loepen en vergrootglazen-overzicht kun je sneller een grove keuze maken en gericht naar het beste vergrotingshulpmiddel zoeken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Copyright 2020 Optiekwereld Powered by Lightspeed
Cash iDEAL Bank transfer MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »