Betaalmethoden

Bestellen bij Optiekwereld staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken.

 
Bankoverschrijving
 
Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het in behandeling nemen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Wij hebben onze incasso uitbesteed aan Mollie Payment Services.

Kopen op rekening
 
Voor organisaties die uitsluitend op rekening kunnen kopen bieden wij deze mogelijkheid. Hiervoor stuurt u een e-mail naar verkoop@optiekwereld.nl met het verzoek om op rekening te kopen. Na controlle krijgt u dezelfde werkdag nog een antwoord van ons.
 
iDEAL
 
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
 
Creditcard
 
Wij bieden ook de mogelijkheid om met Mastercard of Visa te betalen.
 
Levering onder Rembours
 
Tenslotte kunt u er ook voor kiezen om het aankoopbedrag bij aflevering af te rekenen met de bezorger van TNTpost. Vanwege de hogere verzendkosten is deze betaalmethode wel iets duurder als de eerder genoemde betaalmethoden.

Verzendkosten

De verzendkosten naar alle adressen binnen Nederland bedragen € 4,95
Rembours-leveringen (alleen binnen Nederland mogelijk): € 14,00
Verzendkosten buitenland: € 12,50

Onze bankgegevens:
Rabobank 1532.25.181 t.n.v. optiekwereld te Maastricht
IBAN NL19 RABO 0153 2251 81
BIC RABONL2U

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »