Laatste nieuws

18 juli 2017


Aanpassing verzendkosten

Vanwege de alsmaar toenemende verzendkosten hebben wij deze aangepast. Voortaan wordt bij alle bestellingen een eenmalige bijdrage in de verzendkosten van € 4,95 berekend (voorheen €7,50). Voordeel is ook dat de bestellingen in Nederland sneller (via NL-post) worden afgeleverd. Dit levert 1-2 dagen tijdswinst op in vergelijking met onze vorige vervoerder

25 oktober 2016

Telefoonstoring bij Optiekwereld

Wij zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar op ons vaste nummer. Een en ander heeft te maken met de overstap naar een ander telecompakket van Ziggo. Dit kan wel enkele dagen duren. U kunt ons wel bereiken per mail. Excuses voor het ongemak!

14 oktober 2016

Dealerschap van Carl Zeiss

Carl Zeiss heeft onlangs besloten alle Europese dealercontracten te herzien. Helaas betekent dit voor ons dat wij onze jarenlange samenwerking (meer dan 25 jaar!) met Carl Zeiss gaan beëindigen. Onze huidige Carl Zeiss voorraad gaat daarom tegen spectaculaire kortingen de deur uit! Wees er snel bij, want op is dus ook echt OP!


24 september 2015

Voor het 7e jaar.....Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd!!!

En we zijn alweer een jaar verder. Zoals ieder jaar worden alle Thuiswinkel-leden aan een strenge certificering onderworpen. Deze hebben wij voor de 7e keer succesvol doorlopen. Dus ook het komend jaar bent u verzekerd van een vertrouwde leverancier voor al uw optische producten: optiekwereld.nl
 

14 mei  2014

Noodgedwongen verandering van transporteur

Wij zijn per direct overgestapt naar een nieuwe transporteur: DPD. Een en ander heeft te maken met de afhandeling van zoekgeraakte pakketten bij PostNL. Wij leveren 99% van de pakketten uit met "handtekening ontvangst". Dit blijkt een waardeloze dienst bij PostNL te zijn: de geplaatste handtekeningen worden niet gecontroleerd. Iedereen kan dus een pakketje aannemen. PostNL weigert ondanks deze extra betaalde "dienst" zoekgeraakte zendingen te vergoeden. Er is immers voor getekend....

6 maart 2014

Vanaf € 35 verzending gratis (alleen naar Nederlandse adressen)

Vanaf heden worden er bij een aankoopwaarde van € 35 (of hoger) geen extra verzendkosten meer in rekening gebracht bij standaard leveringen in Nederland. Let op: dit geldt niet voor rembours-leveringen.

6 augustus 2013

Nieuwe vormgeving website optiekwereld

Op dit moment wordt gewerkt aan de nieuwe vormgeving van onze website. Er komt o.a. een nauwere integratie met social media. Het kan voorkomen dat sommige afbeeldingen en/of links nog niet aktief zijn. De verkoop-procedure is echter volledig in bedrijf, ofwel onze artikelen zijn gewoon bestelbaar.

2 april 2013
Nieuwe producten Eschenbach
Eschenbach heeft enkele nieuwe producten toegevoegd, waaronder Digitale Loepen. Deze zijn per direct via onze webshop leverbaar. Ook hebben wij een klassieker uit het Eschenbach programma toegevoegd: de "broekzak-versie" van de Eschenbach inklap-loepen.

21 oktober 2011
Optiekwereld gaat verhuizen

Binnen enkele weken gaan wij verhuizen naar een nieuw bedrijfspand. Ondanks de drukke voorbereidingen van deze bedrijfsverhuizing proberen wij er alles aan te doen om de levertijden van uw bestellingen niet te vertragen. Het internetadres blijft uiteraard hetzelfde: www.optiekwereld.nl

6 mei 2011
Nieuwe producten en prijsverlagingen

Eschenbach heeft haar nieuwe product- en prijslijst voor 2011 gepresenteerd. Wij zijn dan ook zeer verheugd u te kunnen mededelen dat de prijzen van de Eschenbach artikelen bijna allemaal 10% goedkoper zijn geworden. Deze prijsaanpassingen zijn inmiddels al doorgevoerd in onze webwinkel.
In de loop van de komende dagen zullen er een aantal nieuwe Eschenbach producten aan ons assortiment worden toegevoegd. Het kan daardoor voorkomen dat er nog geen afbeeldingen bij deze nieuwe producten zichtbaar zijn.


1 december 2010
Creditcard acceptatie

Vanaf vandaag is het mogelijk om ook te betalen met een creditcard (Mastercard/Visa). Dit betaalverkeer wordt in een uitstekend beveiligde omgeving door onze Payment Service Provider Buckaroo afgehandeld.

10 januari 2010
Optiekwereld stapt over naar een nieuwe webwinkel-engine

Het heeft enige tijd geduurd maar vanaf vandaag is het dan zo ver: wij maken gebruik van een vernieuwde webwinkel architectuur! Wij handelen reeds jaren  onder de naam optiekwereld.nl,
echter de webwinkel werd zeer slecht opgenomen in de zoekindex van Google. Dit had weer tot gevolg dat wij niet meer door klanten werden gevonden.
Een en ander heeft ons doen besluiten tot deze grote overstap.

Met het in gebruik nemen van onze nieuwe webwinkel zijn er diverse extra mogelijkheden toegevoegd, waarmee klanten hun orderstatus kunnen inzien, bestelhistorie kunnen opvragen en nog veel meer.
Daarnaast kunnen onze producten vanaf nu met een review/beoordeling worden voorzien.

In de komende weken wordt er nog gewerkt aan de uitbreiding van het verrekijker- en afstandsmeter-assortiment. Ook worden de betaalmethoden nog uitgebreid. Het is tijdelijk nog niet mogelijk om met creditcard te betalen.
Ideal, vooruitbetaling per bank en levering onder rembours zijn inmiddels wel mogelijk.

17 november 2009

Optiekwereld heeft met succes de certificeringsprocedure van Thuiswinkel.org doorlopen

thuiswinkelVanaf vandaag zijn wij gecertificeerd door Thuiswinkel.org. Het Thuiswinkel certificaat biedt de consument onder andere de volgende zes zekerheden: weten met wie je zaken doet, veiligheid en privacy, extra bedenktijd van 14 dagen, veilig betalen, onafhankelijke klachtenbemiddeling en algemene voorwaarden die overeengekomen zijn met de Consumentenbond.

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »